• Escola de Nadal 2016
JOVENTUT
ACTIVITATS NADALENQUES
Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener en horari de 10 a 13 per a xiquets i xiquetes d'entre els 4 i els 12 anys
20/12/2016

Els xiquets i xiquetes d'Almàssera van a viure un Nadal de conte si decideixen apuntar-se a la “Escola del Nadal 2016” que està preparant l'Ajuntament de la localitat i que com l'any passat és de caràcter gratuït. Es realitzarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener en horari de 10 a 13 i en ella poden inscriure's els xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys. La data límit d'inscripció és HUI dimarts 20 de desembre.

El 23 de desembre serà la presentació de monitors i grups i a les 11’30 hi haurà una Masterclass de Ball en la Plaça Major a càrrec dels monitors. La “Escola de Nadal” es realitzarà en les instal·lacions provisionals del Ceip Carraixet i en la Biblioteca Municipal i enguany la temàtica de la mateixa són els contes tradicionals infantils i l'objectiu final la cavalcada de Reyes. Els xiquets i xiquetes matriculats estaran dividits en 5 grups i en 5 contes diferents i el dia de la Cavalcada aniran disfressats dels personatges del conte corresponent i realitzaran una coreografia ambientada en ell. Els contes que es van a recrear en la Cavalcada de Reyes són El flaustista de Hamelin, Els Músics de Bremen, Hansel i Gretel, el Mag de Oz i El Gat amb Botes.

Dins de les activitats de la “Escola de Nadal 2016” hi haurà un dia especial que serà el divendres 30 de desembre en el qual se celebrarà una “prenochevieja” on els xiquets juntament amb els seus iaios escoltaran les tradicionals campanades i menjaran 12 lacasitos.

Des de l'organització de la “Escola de Nadal” s'ha demanat ajuda també als pares i mares dels xiquets i xiquetes inscrits per a la confecció dels vestits que portaran els seus fills en la Cavalcada..

Formulari de cerca