Biblioteca Municipal Almassera Recomanacions
RECOMANACIONS LITERÀRIES

En ausencia de Blanca, de Antonio Muñoz Molina. Fragmento de Portada del ejemplar de la Biblioteca Municipal de Almàssera

EN AUSENCIA DE BLANCA
Antonio Muñoz Molina

Mario López és un funcionari de la Diputació Provincial de Jaén que viu per i per a la seua dona Blanca. Manca totalment de vida social i explica les hores que està treballant més les hores que dorm per a dedicar les que li queden expressament a estar amb la seua dona. Blanca és un ànima lliure de treballs inestables relacionats tots amb múltiples vessants artístics ja siga pintura, fotografia, cinema o publicitat. Aquesta faceta li porta a endinsar-se en un món incompatible amb el seu marit al que finalment acabarà abandonant.
 

La vida de Mario és un continu desassossec i encara que aconsegueix estar amb altres dones sempre recorda en elles la postura, els gestos, els costums, la forma de vestir i la manera d'estimar de Blanca.
 

És una novel·la curta, sense diàlegs, escrita en tercera persona i en la qual l'autor aconsegueix transmetre a la perfecció el caràcter obsessiu i turmentat de l'amor del protagonista.
 


Dades del Libre

Autor: Muñoz Molina, Antonio (1956)
Títol: En ausencia de Blanca
Editorial: Barcelona 1999
Col·lecció: Círculo de Lectores
Descripció Física: 127p.; 21 cm
ISBN: 84-226-8175-7

 

Formulari de cerca