EDUCACIÓ, PARTICIPACIÓ CIUTADANA I MEDI AMBIENT

Almàssera, un poble d'arbres

Dimecres, 1 de desembre de 2021
Presentació del cens municipal d'arbres i situació actual del nostre arbratge

El dimecres 1 de desembre de 2021, esdevé la presentació del projecte “Almàssera, un poble d'arbres”, a càrrec de Beatriz Sanjosé (Associació LaMàVerda) on es presentarà el cens municipal d'arbres i s'explicarà la situació actual de l'arbratge al nostre municipi.

També es realitzarà una presentació de la història de dos arbres susceptibles de ser declarats d'interés local: el lledoner de la Plaça del Lledoner, i l'olivera de la Casa Pallús.

Així mateix, es rendirà un homenatge a les persones que van plantar el lledoner i ho van salvar de la tala en 2015, quan un temporal de vent va obrir una bretxa en el seu tronc: Francisco Llopis (de Camano), Manuel Albiach (de Calaforra) i Vicente Monzó (el Canano).

Des de la Regidoria de Medi Ambient convidem a tots els veïns i veïnes d'Almàssera a acudir a aquest acte per a conéixer i preguntar tot el que consideren sobre el patrimoni arbori d'Almàssera, així com per a retre homenatge a aquestes persones que gràcies a la seua sensibilitat cap al lledoner i el seu esforç, van aconseguir preservar l'arbre més emblemàtic que tenim al nostre poble.

 

Data: Dimecres 1 de desembre de 2021

Horari: 17:00

Lloc: Plaça del Lledoner (al costat de l'estació de metro)