PROMOCIÓ ECONÒMICA SOSTENIBLE

Ajudes millora de condicions a l'interior dels habitatges - Pla RENHATA, convocatòria 2022

GENERALITAT VALENCIANA
Ajudes 2022 a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes.
Convocatòria oberta des de l'1 de febrer fins el 13 d'abril de 2022

La Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera comparteix la informació publicada per la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, sobre les subvencions per la millora de les condicions de l'interior dels habitatges, en el marc del Pla de reforma interior d'habitatges, plan Renhata. Ajudes 2022 a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes.

 

Vols reformar ta casa? Des de la Generalitat Valenciana disposes del Pla Renhata per a reformar les habitacions humides de ta casa i per a adaptar-la a persones amb diversitat funcional. Viure en una casa en bones condicions és la base per a millorar la teua qualitat de vida.

 

Inclouen:

  • Reforma de les habitacions humides: cuina, banys o safaretjos (sense incloure electrodomèstics, placa de cocció, forn o extractor de fums).
  • Adaptació per a facilitar l'ús per persones amb diversitat funcional: ampliació d'espais de circulació, canvi de portes, senyals acústics o lluminosos,…
  • Instal·lació de sistemes integrats de domòtica per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda: monitoratge i control remot de portes i equips electrònics, activació mitjançant veu, càmeres per a atenció a dependents i detecció i alarma d'incendi.

 

Obertura convocatòria: De l'1 de febrer fins el 13 d'abril de 2022

DOGV: RESOLUCIÓ de 14 de gener de 2022, de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, per la qual es convoquen per a l'exercici 2022 les subvencions per a la millora de les condicions de l'interior dels habitatges, en el marc del Pla de reforma interior d'habitatge, Pla RENHATA.

Tota la informació relativa a les Ajudes del Pla Renhata Exercici 2022: Accedeix mitjançant l'enllaç corresponent a l'apartat Webs de referència.

+ info: Telèfon 961208369 | Correu: dg_qualitat_rehabilitacio@gva.es

CONTINGUTS RELACIONATS / CONTENIDOS RELACIONADOS