PROMOCIÓ ECONÒMICA SOSTENIBLE

Ajudes a la realització de l'Informe d'Avaluació de l'Edifici (IEEV.CV), convocatòria 2022

GENERALITAT VALENCIANA
Ajudes 2022 a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes.
Convocatòria oberta des de l'1 de febrer fins el 20 d'abril de 2022

La Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera comparteix la informació publicada per la Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana sobre les Ajudes a la realització de l'Informe d'Avaluació de l'Edifici (IEEV.CV), en el marc de les Ajudes 2022 a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes.

Els edificis també es deterioren, com els cotxes. Realitzar l'Informe d'Avaluació d'Edificis d'Habitatges (IEEV.CV) et permetrà anticipar-te als possibles problemes i millorar-ne les prestacions. En conservar adequadament els edificis, els allargues la vida. L'IEEV.CV és un document tècnic que avalua l'estat de conservació d'un edifici, les condicions d'accessibilitat i l'eficiència energètica. Tot edifici d'habitatge de més de 50 anys ha de fer l'EEV.CV i renovar-lo cada 10 anys. A més l'ha de tindre si vols demanar una ajuda pública per rehabilitar-lo.

Per adjudicar les ajudes es tenen en compte criteris com el nombre d'habitatges de l'edifici, la seua qualitat construcitva, si es localitza en un espai urbà sensibleo, si és o ha sigut habitatge protegit.

 

Obertura convocatòria: De l'1 de febrer al 20 d'abril de 2022

DOGV: RESOLUCIÓ de 17 de gener de 2022, de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, en el DOGV del 21 de gener.

Tota la informació relativa a les ajudes d'implantació IEEV.CV de la Generalitat Valenciana: Accedeix mitjançant l'enllaç corresponent a l'apartat Webs de referència.

+info: Telèfon 961208369 | Correu: dg_qualitat_rehabilitacio@gva.es

CONTINGUTS RELACIONATS / CONTENIDOS RELACIONADOS