COVID-19

Incidència COVID-19 en Almàssera

SALUT PÚBLICA I SANITAT UNIVERSAL
Actualització de les dades de COVID-19 a data de 23 de gener de 2022. Font: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

En els últims 14 dies en Almàssera es comptabilitzen 323 casos. La incidència acumulada en els últims 14 dies és de 4.342,57 casos per cada 100.000 habitants

En el Departament de Salut Clínic-La Malva-rosa en els últims 14 dies es comptabilitzen 12.589 casos. La incidència acumulada en els últims 14 dies és de 3.636,48 casos per cada 100.000 habitants.

Pots estar informat de les actualitzacions de dades de la Covid-19 en el nostre municipi i a la Comunitat Valenciana en la web d'Informació Estadística sobre Coronavirus a la Comunitat Valenciana: http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

 

Recorda:

a) Usa sempre la mascareta, encara que no siga obligatori

b) Mantín la distància de seguretat

c) Extrema la higiene i llava’t abundantment les mans.

d) Evitar desplaçaments o activitats no essencials i reduir el contacte social el màxim possible

e) Encara que estigues vacunat amb la pauta completa, segueix les mateixes recomanacions. Pots tindre símptomes o contagiar a altres persones.

 

Per a que el nostre Centre de Salut puga atendre les qüestions prioritàries, vos deixem una sèrie de tràmits que podeu realitzar des de casa, sense necessitat d'atenció presencial, que poden ser oberts des de la secció Webs de Referència d'aquest contingut:

1. ACTUALITZAR DADES DE LA SIP

2. CITA PRÈVIA DES DE L'APP GVASalut

3. DESCARREGAR PARTS DE BAIXA

4. CERTIFICAT DE SALUT ESCOLAR

 

Si vols ajudar NO difongues informació que no estiga contrastada o que no vinga de canals oficials. No causes perjuí a terceres persones amb informació falsa.

Pots estar informat de les actualitzacions de dades de la Covid-19 al nostre poble i a la Comunitat Valenciana a la web d'estadístiques de Coronavirus de la Generalitat Valenciana.