NOTA DE PREMSA

Almàssera celebra la Gala del Concurs d'Emprenedoria

PROMOCIÓ ECONÒMICA SOSTENIBLE
PREMSA I COMUNICACIÓ
Es van presentar un total de vuit projectes tots ells pertanyents a joves menors de 35 anys

El dissabte 4 de desembre Almàssera es va vestir de gala per a celebrar la final i el lliurament de premis de l'I Concurs d'Emprenedoria iniciada el mes de setembre per la Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible. L'acte va estar presidit per Borja Sorlí, president de la Federació de Clubs d'Emprenedors i per Joan-Carles Jover, Regidor de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera.

Es van presentar un total de vuit projectes tots ells pertanyents a joves menors de 35 anys entre què cal destacar els de venda online de productes km zero, un projecte de fitness, fisioteràpia a domicili, un projecte de boxa i fins un d'atenció veterinària online.

Els guanyadors van ser Jose Vicente Escrich amb el seu projecte Sistemes Informàtics de Acces (3er premi), Vicente Sanchis Cabdells, Ángel Almarche Peris i Gerardo Pons Gómez amb una idea d'hostaleria i restauració anomenada “La Calà” (2n premi) i Sergio Peral Garijo amb el projecte Aïllant Acústic per al transport (1r premi). Els premis, valorats en 2.500€, 1.500€ i 1.000€ respectivament seran canviats per serveis d'assessorament i formació.

El jurat va estar compost per dos homes i dues dones, tots ells empresaris de llarga trajectòria emprenedora: José Adrián, de Productes Adrián S.L., Florisbel Oyer, de Inicorns Hub S.L., Raquel Pardo, Presidenta d'ACEA, Associació de Comerciants i Empresaris d'Almàssera i José López de Moilo S.L., sent els criteris que van avaluar en cada projecte el grau d'implicació dels emprenedors, el grau de creixement del projecte, la seva innovació i la possibilitat de generar ocupació.

Durant la gala Borja Sorlí va animar als emprenedors presents a formar un Club d'Emprenedors a Almàssera com a eina per a impulsar les accions d'emprenedoria “tan necessàries en la societat en què vivim i que són el germen de l'ocupació i el benestar de la ciutadania”.

Joan-Carles Jover, Regidor de Promoció Econòmica Sostenible va felicitar els finalistes pel seu triomf per haver arribat fins aquí i els va dir que “emprendre no és una altra cosa que enganyar-se, aprendre, rectificar i tornar a intentar-lo. En això consisteix liderar un projecte d'empresa”.

Per part seva, Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera posa l'accent en “la il·lusió posada en cada projecte presentat i en la necessitat de mantenir-la fins al final perquè és el motor que farà que tota idea arribi a materialitzar-se”

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | RÀDIO RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
Tel 96 185 37 50 [9]