NOTA DE PREMSA

Almàssera celebra el Nadal amb una àmplia programació cultural

CULTURA I FESTES
PREMSA I COMUNICACIÓ
Gran varietat d'activitats i espectacles plens de màgia que segur seran del grat de tots els membres de la família

L'Ajuntament d'Almàssera al costat de diverses associacions del municipi desitja que el Nadal 2021 i el començament de l'any 2022 siguin inoblidables per als veïns i veïnes del municipi i per això ha preparat una gran varietat d'activitats i espectacles plens de màgia que segur seran del grat de tots els membres de la família.

El Nadal a Almàssera va donar principi el divendres 17 de desembre en la plaça Major amb l'encesa de llums i l'arribada dels patinadors del CPH Skulls Almàssera a les 18’30 de la tarda.

Van continuar les activitats el diumenge 19 de desembre amb el Mercat de Segona Mà que tots els anys organitza el Grup Scout Frumenti en el qual totes les persones que tenien alguna cosa a vendre podien acudir a la Plaça Major a les 8 del matí per a muntar el seu estand i a les 10 del matí ja van començar a visitar el mercat els veïns i veïnes interessats a comprar productes “d'ocasió”. Mentrestant, la coral mixta de la Va unir Artística Musical va oferir un concert de Nadales a l'Auditori del Centre Cultural a les 12 de migdia.

L'Associació de Comerciants i Empresaris d'Almàssera també ha col·laborat en la preparació d'activitats nadalenques i va contactar amb el Pare Noel perquè arribés a Almàssera el dimecres 22 de desembre a conèixer als nens i nenes del municipi. Els va rebre a tots a les 17.30 hores en el Centre Cultural i va recollir  les seves cartes. També des de l'Associació han anomenat al Mag Zafrillas perquè faci un espectacle de màgia (27 de desembre, 18h) i a unes marionetes que realitzaran una obra teatral sobre conscienciació i cura de la mar (3 de gener, 18h.)

El diumenge 26 de desembre a les 12 de migdia al pati del CEIP Carraixet tindrà lloc l'espectacle infantil “Ogro, el Musical”, ple de coreografies i fantàstiques històries i el 5 de gener a les 17 hores l'esperada Cavalcada dels Reis Mags sense participació de públic que recorrerà els carrers del municipi en tres comitives per a fer lliurament dels regals als nens i nenes d'Almàssera.

I els espectacles continuen el 8 de gener amb una gala benèfica a càrrec de l'Associació Kuki a les 18 hores en el centre cultural i la representació teatral de “Els Miserables” el diumenge 9 de gener a les 18 hores en el centre cultural pels integrants de Peloki Teatre.

Aitor Ramón, Regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Almàssera està molt il·lusionat amb la planificació de totes i cadascuna de les activitats preparades conjuntament amb la regidoria de Promoció Econòmica Sostenible “perquè volem oferir als veïns i veïnes d'Almàssera un ampli ventall d'opcions perquè puguin gaudir del Nadal amb nosaltres, amb els seus sers estimats, al carrer, amb els amics i ser partícips de l'harmonia i la màgia pròpies d'aquestes dates”.

Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera desitja un Bon Nadal a tota la ciutadania i agraeix a les associacions la seva implicació en la preparació de les diferents activitats de les quals “gaudirem tots però sense perdre de vista els possibles canvis que pugui ocasionar en elles l'evolució epidemiològica”.

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | RÀDIO RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
Tel 96 185 37 50 [9]

CONTINGUTS RELACIONATS
NADAL 21