NOTA DE PREMSA

Almàssera celebra la Setmana del Major

MAJOR I BENESTAR SOCIAL
PREMSA I COMUNICACIÓ
Per a canviar la rutina dels majors d'Almàssera i oferir-los una sèrie d'activitats diferents amb l'objectiu de sociabilitzar-se i trobar-se

Del 29 de novembre al 3 de desembre Almàssera es va trobar immersa en la celebració de la Setmana del Major 2021 gràcies a les diverses activitats organitzades per la Regidoria de Benestar Social i del Major amb l'objectiu d'incentivar la mobilitat, diversió i interacció dels veïns i veïnes d'edat avançada.

Aquestes activitats van començar dilluns passat 29 de novembre amb un taller de risoteràpia a càrrec d'Azahara Rodríguez, especialista en tècniques de relaxació que va oferir a tots els assistents diverses tècniques per a obtenir beneficis mentals i emocionals a través del riure.

El dimarts 30 de novembre, un grup de 20 majors d'Almàssera es van desplaçar fins al centre de València per a participar en una visita guiada anomenada “Ruta dels oficis medievals i tallers artesans” en la qual es van mostrar els oficis valencians tradicionals a través dels carrers que encara avui conserven els seus rètols originals, el funcionament dels gremis medievals i alguns tallers en els quals es continua treballant de manera artesanal.

En la tarda del dimecres 1 de desembre, els veïns i veïnes d'Almàssera van assistir a l'estrena de la pel·lícula “El Refugi” dirigida per Macarena Astorga i protagonitzada per Loles León, Leo Harlem i María Barranco. Una comèdia forassenyada d'ambient nadalenc on pot passar de tot en un refugi de muntanya.

El dijous 2 de desembre la nutricionista Irene Orquin va impartir un taller de bones pràctiques alimentàries de cara a les dates nadalenques i va resoldre tots els dubtes que es van presentar sobre nutrició i alimentació.

La Setmana del Major 2021 va finalitzar el divendres 3 de desembre amb una excursió a Fanzara, poble castellonenc situat a la comarca de l'Alt Millars que destaca pels seus més de 150 grafitis i intervencions artístiques pintades en les façanes de les cases gràcies a la implicació de l'associació MIAU (Museu Inacabat d'Art Urbà).

Carmen Tomás, Regidor de Benestar Social i del Major agraeix a tots els veïns i veïnes del municipi la seva participació en aquestes activitats que tenen com a principal objectiu “canviar la rutina dels majors d'Almàssera i oferir-los una sèrie d'activitats diferents perquè puguin sociabilitzar-se i trobar-se”.

Per part seva, Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera elogia “l'alegria i la predisposició amb la qual els majors d'Almàssera acudeixen a totes les activitats que els oferim malgrat el fred i dels desplaçaments. És admirable la seva fortalesa i tenacitat i el que tots aprenem d'ells”

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | RÀDIO RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
Tel 96 185 37 50 [9]

CONTINGUTS RELACIONATS