NOTA DE PREMSA

Almàssera formalitza la Setmana del Comerç Local

PROMOCIÓ ECONÒMICA SOSTENIBLE
PREMSA I COMUNICACIÓ
Signatura de l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Almàssera

La Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera i l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Almàssera (ACEA) han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de dur a terme la Setmana del Comerç Local a Almàssera.

Les dues entitats mantenen finalitats coincidents quant a la promoció del comerç local i de proximitat i en la generació de sintonies positives en conformar el municipi com un nucli comercial urbà.

Com ha expressat Raquel Pardo, Presidenta de la *ACEA, «l'acord neix amb la finalitat de fomentar i promoure el comerç local en el municipi, donar-li una projecció comarcal, i ser un punt de trobada i col·laboració empresarial del sector».

La col·laboració entre les dues entitats ve des de lluny i sempre ha estat fructífera. Així s'han afrontat les campanyes de Nadal o les de promoció en dates del calendari assenyalades. També es va dur a terme la Fira del Comerç.

Enguany, i per a sumar-se a les mesures de seguretat per la pandèmia, s'ha optat per realitzar un nou format. Durant tota una setmana d'octubre es duran a terme tota una sèrie d'activitats per a la ciutadania, amb la participació de tots aquells establiments comercials que desitgin sumar-se.

Així mateix, Joan-Carles Jover, com a Regidor, comenta la importància de “fer visibles els nostres comerços locals i que tinguin una projecció, com a poc, comarcal”. En aquest sentit manifesta «estem compromesos en fer d'Almàssera una destinació cultural, turística i també comercial; disposem d'excel·lents productes i serveis, una xarxa de comerços, tallers i despatxos professionals que ha de créixer i la professionalitat d'un sector que cada dia obre les seves portes.»

La signatura de l'acord de col·laboració ha tingut lloc el dimarts 14 de setembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament entre la Presidenta de l'Associació ACEA i el Regidor de l'Ajuntament, amb la presència de la junta directiva de l'associació i les tècniques de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Almàssera.

Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera considera necessàries aquestes accions “perquè és una manera de donar major visibilitat als establiments i comerços del municipi que s'han vist afectats per la pandèmia. Ja és hora que se'ls reconegui pels productes que ofereixen, la seva qualitat i el seu servei pròxim. Amb la signatura d'aquest acord els donarem una millor i renovada projecció tant local com comarcal”.

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | *RÀDIO *RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
*Tel 96 185 37 50 [9]