NOTA DE PREMSA

Almàssera prepara activitats per al 25N

IGUALTAT I DIVERSITAT
PREMSA I COMUNICACIÓ
El municipi commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones amb activitats participatives

L'Ajuntament d'Almàssera condemna qualsevol fet relacionat amb la violència de gènere i a través de la seva Regidoria d'Igualtat i Diversitat va preparar una sèrie d'activitats per al dijous 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

A les 12:00h. es va llegir un manifest en contra de la violència a les dones a la porta de l'Ajuntament i a continuació, a les 12:30h. la companyia de teatre "El Terral" va representar l'obra "Em vol, no em vol" en el Centre Cultural. Una narració que viatja des dels maltractaments cap als bons tractes, fent un recorregut a través de la vida de diferents personatges que descobreixen, viuen i sofreixen la violència de gènere, però al mateix temps s'obre una porta a l'optimisme, a les relacions sanes de parella, el respecte, l'enteniment i la igualtat.

I en les activitats destinades a conscienciar sobre aquesta xacra palesa en la societat, també es va involucrar als més joves, preparant una acció participativa per als nens i nenes de 12 anys consistent a pintar i decorar una plantilla d'una papallona que podia ser recollida a la Biblioteca Municipal. Totes les papallones acabades i lliurades van decorar la biblioteca el dijous 25 de novembre per a ser contemplades pels usuaris d'aquesta.

Asunción Pérez, Regidora d'Igualtat i Diversitat de l'Ajuntament d'Almàssera va manifestar estar totalment convençuda de la necessitat de realitzar aquest tipus d'actes i sumar-se a la celebració internacional del 25N “perquè és una de les maneres de fer visible que la violència cap a les dones existeix i no hem d'acostumar-nos a això. Hem de realitzar tot tipus d'accions eficaces per a parar-la”.

Per part seva, Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera creu que “és molt important conscienciar i educar als més joves en l'amor i respecte cap a les dones i per això lloa la iniciativa de la decoració de la papallona pel que simbolitza i representa”.

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | *RÀDIO *RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
*Tel 96 185 37 50 [9]

CONTINGUTS RELACIONATS / CONTENIDOS RELACIONADOS