NOTA DE PREMSA

Almàssera promociona el foment de les compres en el comerç local

PROMOCIÓ ECONÒMICA SOSTENIBLE
PREMSA I COMUNICACIÓ
Foment de les compres nadalenques en el comerç local i posada en valor del comportament que la ciutadania d'Almàssera ha tingut en els últims mesos

Un any més les llums led anuncien l'arribada de les festes nadalenques que amb independència de les seves creences religioses, els veïns i veïnes d'Almàssera gaudeixen amb amics, veïns i persones estimades sense oblidar que la pandèmia contínua present i que cal afrontar-la amb determinació, responsabilitat i tots junts.

Pel que la regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera ha preparat una Campanya de Nadal que porta per lema “Per Nadal comprem en el comerç Local” per a fomentar les compres nadalenques en el comerç local i per a posar en valor el comportament que la ciutadania d'Almàssera ha tingut en els últims mesos. La campanya s'estendrà fins al 9 de gener i comptarà amb una repleta programació cultural i moltes sorpreses i regals en els establiments locals com són el repartiment de bosses de cotó entre els clients i l'oportunitat que joves i majors juguin a la gimcana “A la recerca dels monuments d'Almàssera”.

Amb aquestes accions es vol agrair als veïns i veïnes d'Almàssera el suport que han prestat al comerç local i valorar el treball i l'esforç de les dones i homes que estan al capdavant dels diferents establiments.

Joan-Carles Jover, Regidor de Promoció Econòmica Sostenible assenyala a aquestes persones com a “homes i dones que han mostrat el seu compromís amb el poble i sempre amb un somriure i que són un sector important no sols per la part econòmica sinó perquè ajuden a mantenir la cohesió social en el municipi”.

Per part seua, Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera dirigeix unes paraules al teixit econòmic local animant-los a “continuar treballant per un poble més dinàmic, viu i solidari”

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | RÀDIO RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
Tel 96 185 37 50 [9]

CONTINGUTS RELACIONATS