NOTA DE PREMSA

Se celebra la 1a trobada sobre sostenibilitat i responsabilitat social

MEDI AMBIENT I LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC
PREMSA I COMUNICACIÓ
1a Edició de "Almàssera Sostenible" per a traslladar al carrer la informació sobre el medi ambient i acostar-la a les veïnes i veïns del municipi

El passat 25 de setembre Almàssera va organitzar la primera edició de la Trobada sobre Sostenibilitat i Responsabilitat Social sota el lema “Almàssera Sostenible”.

L'esdeveniment va comptar amb la participació de 14 entitats locals i comarcals pertanyents a diferents àmbits d'actuació com són l'educació ambiental, gestió de residus, alimentació, mobilitat, preservació de la biodiversitat i activisme mediambiental entre altres.

Les diferents entitats estaven organitzades per estands on presentaven els seus projectes alhora que es va habilitar una zona com a fòrum ciutadà per a realitzar microponencias. Cal ressaltar la taula rodona que portava per lema “Les mentides que ens mengem” en la que es va parlar sobre alimentació, el seu impacte mediambiental i les pràctiques de la indústria per a dissimular aquest fet.

Més d'un centenar de persones van participar en les diferents activitats proposades d'aquesta jornada que neix amb la idea de traslladar “al carrer” la informació sobre el medi ambient i acostar-la als veïns i veïnes d'Almàssera. Per aquest motiu es va realitzar a la Plaça Major.

La primera edició de la Trobada sobre Sostenibilitat i Responsabilitat Social ha comptat amb la subvenció econòmica de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Antonio Sánchez, Regidor de Medi Ambient i Canvi Climàtic agraeix “a totes les entitats que van participar en aquesta primera jornada i que ens van acostar a la ciutadania d'Almàssera els seus projectes i la seva gran feina, així com a totes les persones que al llarg de la jornada van passar i es van interessar per aquesta trobada. L'emergència climàtica ha fet que totes les accions que s'estan duent a terme siguin més importants que mai, i una forma per a això és crear aquests espais de trobada, debat i exposició, oberts a tota la ciutadania, per a així generar el canvi social necessari per a fer front a aquesta crisi."

Per part seua, Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera considera molt interessant la realització d'aquesta jornada pel seu caràcter educatiu i divulgatiu i per la interacció que va haver-hi entre ponents, veïns, veïnes i responsables dels diferents estands a l'hora d'exposar els seus projectes.

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | RÀDIO RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
Tel 96 185 37 50 [9]

CONTINGUT RELACIONAT