NOTA DE PREMSA

El comerç local fa poble cada dia

PROMOCIÓ ECONÒMICA SOSTENIBLE
PREMSA I COMUNICACIÓ
La proximitat del tracte i de l'oferta s'enriqueix amb innovacions i col·laboracions

Durant la recent campanya de «Per Nadal comprem en el Comerç Local, com tot l'any», la participació ciutadana i la implicació en iniciatives innovadores han estat les notes més destacades. Han anat de la mà la cultura i la promoció econòmica amb molt bons resultats. La regidoria de Cultura i Festes, amb Aitor Ramón, i la regidoria de Promoció Econòmica Sostenible, amb Joan-Carles Jover, han sumat esforços. Perquè el comerç local d'Almàssera és un espai de trobada plural que proporciona al veïnat la resposta a totes les necessitats bàsiques de consum, a més d'oferir la relació estreta i els vincles que aporten al veïnat. Com a exemple, més d'un centenar de persones han superat el mínim de deu respostes encertades en el joc «recerca dels monuments d'Almàssera». El joc ha complert els dos objectius plantejats, despertar interès i curiositat entre el veïnat en descobrir quin monument s'associava a cada comerç de proximitat, i també aportar una eina motivacional al petit comerç en la formació de l'esperit d'alegria i col·laboració de les festes nadalenques.

Una altra innovació de la campanya de Nadal ha estat l'anunci promocional del consum responsable a les botigues d'Almàssera. S'ha dirigit a les poblacions veïnes a més del propi poble, i s'ha compartit molt en xarxes socials. «Creiem que és una experiència a compartir i millorar, en participació i implicació dels comerciants. Estem molt satisfets dels avanços en dinamització i atenció. Estem compromesos a augmentar la col·laboració amb el col·lectiu de comerciants i professionals, perquè tots sumem i junts fem poble», explica el regidor de Promoció Econòmica Sostenible, Joan Carles Jover.

Enguany des de l'Associació de Comerciants d'Almàssera (ACEA) consideren que la campanya de Nadal ha tingut resultats més fluixos dels esperats, no saben si a causa de l'extensió de contagis de la pandèmia o per la pujada de tarifes en béns de consum bàsics. També esperen compensar amb les actuals rebaixes de gener. L'augment de la incidència de fet ha portat a ajornar algunes activitats culturals municipals, així com el lliurament de premis al concurs de targetes de Nadal de l'associació de comerciants. Quan l'emergència sanitària ho permeti tornarà tota aquesta programació d'activitats ajornades.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica Sostenible es vol agrair a tot el veïnat el suport que han continuat donant al nostre comerç local. Amb el nou any renovem il·lusions i afrontem nous reptes. Per això, la promoció dels productes de quilòmetre zero i de temporada (de la mà dels llauradors i llauradores) i el reforç de la identitat de la zona urbana comercial d'Almàssera seran les prioritats del nou exercici, segons ha expressat Jover.

Per part seua, Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera felicita els veïns i veïnes del poble perquè “han fet que el Nadal es quede a Almàssera comprant en els comerços locals i anant als actes que s'han pogut celebrar” .

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | *RÀDIO *RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
*Tel 96 185 37 50 [9]