NOTA DE PREMSA

Inauguració de la I Setmana del Comerç Local a Almàssera

PROMOCIÓ ECONÒMICA SOSTENIBLE
PREMSA I COMUNICACIÓ
Activitats lúdiques i divulgatives sota el lema “En el *Cor de l'Horta” per a donar a conèixer i posar en valor la labor del comerç de proximitat

La regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de la localitat ha organitzat una sèrie d'activitats lúdiques i divulgatives sota el lema “En el Cor de l'Horta” per a donar a conèixer i posar en valor la labor del comerç de proximitat.

Les activitats van donar principi dilluns passat 18 d'octubre amb la inauguració de la I Setmana del Comerç Local i s'estendran fins al 23 d'octubre. En aquest acte va estar present Rosa Anna Seguí, Directora General de Comerç, Artesania i Consum; Mª Josep Amigó, Vicepresidenta Diputació; Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera; Mauro Lorenzo de la Unió Gremial, Raquel Padrdo d'ACEA i un grup de veïns i veïnes d'Almàssera i de la comarca.

Joan-Carles Jover, Regidor de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera va voler “agrair a tot el comerç local el seu compromís amb els clients i veïnat durant les setmanes i mesos més durs de la Pandèmia; i d'altra banda, durant aquesta Setmana volem promocionar i posar en valor la xarxa del comerç local d'Almàssera en tota la seua extensió.”

Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera va donar la benvinguda a tots els presents agraint-los la seva assistència i destacant l'esforç pressupostari realitzat tant l'any passat com en 2021. “Ha estat i està sent un treball reconfortant proporcionar les màximes ajudes al comerç local perquè no oblidem que són també els nostres veïns i veïnes”.

Rosa Anna Seguí, Directora General de Comerç va posar de relleu la importància del comerç local en tres dels seus vessants. “El comerç dels nostres pobles agrupa a més de 60 mil comerciants i dóna més de 120 mil professionals directes; també constitueix una ajuda per a la cohesió social i afavoreix la lluita contra el canvi climàtic”.

Per la seua part MªJosep Amigó, Vicepresidenta de la Diputació va destacar i va agrair “el treball incansable de la Unió Gremial i de cadascun dels comerços en uns temps tan complicats com els que s'hem viscut i vull felicitar el comerç, a ACEA i a l'Ajuntament d'Almàssera per la realització d'aquesta setmana de promoció del comerç local".

Mauro Lorenzo, representant de la Unió Gremial i Raquel Pardo, Presidenta de *ACEA van posar de relleu l'esforç del sector i la necessitat d'haver de reinventar-se constantment, constatant els valors tradicionals i de proximitat davant la ciutadania. El representant d'Unió Gremial va exposar la necessitat de “professionalitzar les estructures associatives del comerç de proximitat, per a poder donar resposta a les noves necessitats dels associats”. Per part seva, la representant de l'associació de Comerciants d'Almàssera va recalcar la necessitat que l'Administració de l'Estat i la Generalitat faciliten el poder “singularitzar més les ajudes al sector fent, en la mesura del possible, que siguen els Ajuntaments els qui determinen el tipus i naturalesa d'aquestes ajudes”.

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | *RÀDIO *RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
*Tel 96 185 37 50 [9]

CONTINGUT RELACIONAT