NOTA DE PREMSA

Word Paella Day visita Almàssera

PROMOCIÓ ECONÒMICA SOSTENIBLE
PREMSA I COMUNICACIÓ

El Museu de l'Horta d'Almàssera  va rebre la visita dels participants del concurs *World Paella Day, organitzat per la Fundació Visit València, que va oferir als gastrònoms internacionals que participen en aquest esdeveniment una visita guiada per alguns de les fites més significatives de les comarques valencianes.

De l'Horta Nord, elegiren tres punts: el palau de Nolla, a Meliana, i el Museu de l'Horta i la Horchatería Subies a Almàssera.

Des de Turisme Carraixet de la Mancomunitat, en la qual participa Almàssera, s'està impulsant el Club de Gastronomia que reuneix els principals restauradors de la comarca, entre els quals està el restaurant La Lluna d'Almàssera. També es pretén consolidar els programis Producte Turístic, on Almàssera ofereix una varietat de molta qualitat.

“Aquests esdeveniments que passen pel Museu de l'Horta fan posicionar aquesta instal·lació municipal com a producte de destinació, també per a col·lectius de professionals i tècnics”, és el que ha comentat Joan-Carles Jover, Regidor de Turisme.

Fa uns mesos es va acollir una trobada de professionals tècnics de museus valencians d'etnologia i fa unes setmanes es va fer la presentació de la Guia Gastronòmica de les 1000 Primaveres. En aquestes setmanes té lloc la visita d'aquest grup de restauradors internacionals i dels tècnics comarcals d'ocupació.

Com expressa el regidor, “el Museu de l'Horta és un espai viu que presta servei en la població en general, però que també es dirigeix a trobades de col·lectius de professionals".

Per la seua part, Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera considera aquest tipus d'esdeveniments “molt adequats per a donar a conèixer el municipi d'Almàssera a nivell internacional i alhora els productes que ofereix. També és una experiència enriquidora per l'intercanvi de cultura popular i gastronòmica que es produeixen en aquestes trobades”.

 

DEPARTAMENT DE PREMSA I COMUNICACIÓ | RÀDIO RABOSA 87.6 FM
AJUNTAMENT D'ALMÀSSERA
Tel 96 185 37 50 [9]