PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Pressupostos Participatius Almàssera 2022

Fase de Votació de las propuestas avaladas: Cerrada

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Almàssera es posa en marxa el 28 de setembre el procés per a elaborar els pressupostos participatius 2022. Gràcies a aquesta iniciativa, veïns, associacions i col·lectius socials del poble poden proposar, debatre i prioritzar la destinació de 40.000 euros dirigits a inversions i despesa corrent.

 

_novembre2021

Més arbres als carrers..., millorar l'accessibilitat en les voreres..., dissenyar un espai públic entre tots... Aquestes han sigut només algunes de les propostes s'han pogut votar votar als Pressupostos Participatius.

Actualment esta tancat el termini de votació per als Pressupostos Participatius 2022 a l'Ajuntament d'Almàssera. Aquest període ha estat vigent des del dimart del dimarts 09 de novembre fins al dimecres 17 de novembre de 2021.

Els veïns i veïnes d'Almàssera poden votar les propostes realitzades per la ciutadania en aquesta segona edició dels Pressupostos Participatius. Les propostes elegides es realitzaran amb càrrec al pressupost 2022, i l'Ajuntament ha reservat 40.000 euros per a dur-les a terme.

Recorda que la votació s'ha realitzat mitjançant la pàgina web oficial de participació ciutadana, a la qual pots accedir des de l'apartat Webs de Referència, i que han pogut votar totes les persones empadronades a Almàssera majors de 16 anys.

Anteriorment i després de la comprovació de la validesa dels avals i l'estudi tècnic de viabilitat de les propostes que havien superat els 15 avals, estan disponibles en la web https://almasseraparticipa.com/ i en aquest mateix contingut els resultats de la viabilitat o no de les propostes realitzades.

 

Període fase de votació: del 09-11-2021 al 17-11-2021 [Tancat]

Perfil votants: persones empadronades a Almàssera majors de 16 anys